Vi søger en grill baconista

Er du til grill og bacon? Så er du måske vores nye grill baconista!

Stillingen er besat – mød vores grill baconista her.

Grillsæsonen nærmer sig med hastige skridt – vi mangler faktisk kun det gode grill-vejr. Og i vores verden kan man ikke sige grill uden også at sige bacon på grill. Sidste år søgte vi en baconista til at prøvesmage vores bacon – og nu leder vi efter en vaske ægte grill baconista.

Vores helt store passion er at lave den bedste bacon til danskerne (nu kan man endda bestille den online i vores nye bacon webshop). Og det er en opgave man aldrig bliver færdig med. Vi tror nemlig på, at der hele tiden findes nye måder man kan bruge bacon på. Og det er netop derfor vi gerne vil have nye inputs og bacon-inspiration fra en ægte grill- & bacon-elsker.

Som grill baconista bliver din fornemste opgave at teste vores bacon-typer på grillen i juni, juli og august og give os din feedback.

Vi søger en, der har en ægte bacon-fantasi og kan hjælpe os med at teste nye måder at bruge bacon på en grill. Det vil kun være grill baconistaens fantasi, der sætter grænser for, hvad vi kan finde på af nytænkende måder at bruge gourmet bacon på.

Sådan gør du

Skriv i kommentarfeltet på Facebook-opslaget, hvorfor det netop er dig vi skal bacon-eksperimentere med. Det eneste krav er, at du har en grill – og elsker at bruge den.

D. 5. juni udnævner vi tre topkandidater. Er du en af de heldige udvalgte, handler det ellers bare om at få flest stemmer fra andre bacon-glade Facebook-brugere.

Fredag d. 9. juni kl. 12.00 vil den heldige få en god nyhed at gå til weekend på – nemlig, stillingen som grill baconista for ØMANDS og en sommer fyldt med gourmet bacon, der er tørsaltet, koldrøget og modnet behørigt.

Ansøg her på Facebook

[row style=”collapse” col_bg=”rgb(238, 238, 238)”]

[col span__sm=”12″]

[divider height=”0px”]

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV

[row_inner style=”small”]

[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”8″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]