Ømands i medierne

Omtale

Ind i mellem hænder det, at vi lander i medierne.
Vi har samlet et par af de mere interessante omtaler her.

Egen pressemeddelelse

Når Bacon og Burger smelter sammen

Ømands Bacon og Ømands Burger smelter sammen. Ikke bare i en smagsoplevelse i Gastro Loungen i Haderslev, men hele vores forretning.
Fremover er der ét paradis for nydelsen af gourmet bacon, nemlig ØMANDS.

Omtale i Food Supply

Bacon i dødspakker

I anledning af, at PostNord lukker for fødevareudsendelser er en del leverandører af fødevarer kommet i klemme. Herunder Ømands.
Det førte til at vi valgte at levere “dødspakker” med bacon.

Sol over Gudhjem

Ømands vinder produktpris

ØMANDS (tidligere Vilstrup Bacon I/S) vandt i juni 2016 Sol over Gudhjems produktpris med bacon af vildsvin. Dommerpanelet bestod af Mikkel Maarbjerg, Thomas Rode, Francis Cardenau og Mads Battefeld, dygtige kokke med masser af michelin stjerner på CV´et samt Martin Dalsgaard marketingchef hos SuperBrugsen. Dommernes kommentarer til bacon af vildsvin var:

Et virkelig flot produkt, som får stor ros hele vejen rundt. Baconen smager utrolig godt, har en god salt balance, og smager ikke fedtet som meget andet gourmet bacon. Derudover er det et rigtig flot koncept med helstøbt emballage mm. som ’udfylder’ et hul i baconmarkedet. Panelet er dybt imponeret.

Vi indstillede også bacon af den toscanske gris, som blandt andet høstede følgende kommentarer fra dommerne:

Endnu et utrolig godt produkt, som høster stor ros, og som har et stort potentiale. Panelet mener, I har et produkt som skal ud over Danmarks grænser – prøv evt. med det franske marked.

Jyske Vestkysten

Ømands løb med guldet

Nicherøgeriet Vilstrup Bacon fik en fornem førsteplads i kategorien mad – bacon lavet af vildsvin. Førstepladsen skal bruges til at komme ud til endnu flere forhandlere og kunder.

Det Danske Gastronomiske Akademi

Hædersdiplom

Det Danske Gastronomiske Akademi blev stiftet i 1964 og har siden 1966 uddelt hædersdiplomer for fremragende kokkekunst og fremstilling af kvalitetsfødevarer, men også for andre madkulturelle initiativer.

Begrundelsen for at ØMANDS (Tidligere Vilstrup Bacon I/S) ved Mette Hoeing og Allan Ømand Ungstrup tildeles et hædersdiplom er blandt andet:

… På forbløffende kort tid er det lykkedes Allan Ømand Ungstrup og Mette Hoeing at fremstille en serie af gourmetbacon i meget høj kvalitet

… Det er sjældent at møde så megen entusiasme kombineret med en kompromisløs holdning til kvalitet. Selv om virksomheden er ny, finder vi, at den bør have et hædersdiplom.

Ekstrabladet

Baconadventskalender

I oktober 2016 lancerede ØMANDS Danmarks første adventskalender med bacon og kun bacon. Snakken gik hurtigt og adventskalenderen blev udsolgt efter kun få dage. Vi vil uden tvivl gentage successen i 2017 ligesom vi selvfølgelig vil opjustere kalenderen mod nye højder. Forvent mere!

Adventskalenderen kommer til salg i oktober 2017.

Jyske Vestkysten

Julekalender udsolgt på en weekend

Vilstrup Bacon har taget hul på julen allerede nu. I sidste uge lancerede de en bacon-adventskalender. Kalenderen viste sig at være yderst populær, for den blev stort set udsolgt weekenden over.

bacon restaurant FOR LIVSNYDERE

Velkommen indenfor

Er I et selskab på 5 personer eller flere skal I kontakte os direkte på mail (info@oemands.dk) eller telefon (23610083) for at reservere et bord.

Bliver du forhindret, annuller venligst din reservation. Så hjælper du både os og andre som gerne vil have en baconoplevelse.

Bemærk at du også kan holde fødselsdagsfest, konfirmation, firmafest etc. hos ØMANDS. Vi har selvfølgelig sprøde selskabsmenuer og gourmet brunch. Efter aftale holder vi også åben for selskaber søndag, mandag eller tirsdag.

SMILEY ØMANDS BACON RESTAURANT
CVR-nr. 41402776

SMILEY ØMANDS BACON
CVR-nr. 35909737

Søndag til tirsdag

Lukket
Onsdag
17:00 - 22:00
Torsdag
17:00 - 22:00
Fredag
17:00 - 22:00
Lørdag

17:00 - 22:00

Ring til os

+45 23 6100 83

Email os

info@oemands.dk

Her finder du os

Nørregade 12A, 6100 Haderslev
Få rutevejledning