Omtale

Her har vi samlet lidt af vores omtale om ØMANDS.

I anledning af at PostNord lukker for fødevareudsendelser har ØMANDS valgt at sælge en DØDSPAKKE af Bacon.

JV – dødspakker

Food Supply – dødspakker

 

Vinder af Sol over Gudhjem produktpris 2016

ØMANDS (tidligere Vilstrup Bacon I/S) vandt i juni 2016 Sol over Gudhjems produktpris med bacon af vildsvin. Dommerpanelet bestod af Mikkel Maarbjerg, Thomas Rode, Francis Cardenau og Mads Battefeld, dygtige kokke med masser af michellin stjerner på CV´et samt Martin Dalsgaard marketingchef hos SuperBrugsen. Dommernes kommentarer til bacon af vildsvin var:

Et virkelig flot produkt, som får stor ros hele vejen rundt. Baconen smager utrolig godt, har en god salt balance, og smager ikke fedtet som meget andet gourmet bacon. Derudover er det et rigtig flot koncept med helstøbt emballage mm. som ’udfylder’ et hul i baconmarkedet. Panelet er dybt imponeret.

Vi indstillede også bacon af den toscanske gris, som blandt andet høstede følgende kommentarer fra dommerne:

Endnu et utrolig godt produkt, som høster stor ros, og som har et stort potentiale. Panelet mener, I har et produkt som skal ud over Danmarks grænser – prøv evt. med det franske marked.

Sol over Gudhjem produktpris 2016

JV – Løb med guldet på Bornholm

Hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi

Det Danske Gastronomiske Akademi blev stiftet i 1964 og har siden 1966 uddelt hædersdiplomer for fremragende kokkekunst og fremstilling af kvalitetsfødevarer, men også for andre madkulturelle initiativer.

Begrundelsen for at ØMANDS (Tidligere Vilstrup Bacon I/S) ved Mette Hoeing og Allan Ømand Ungstrup tildeles et hædersdiplom er blandt andet:

… På forbløffende kort tid er det lykkedes Allan Ømand Ungstrup og Mette Hoeing at fremstille en serie af gourmetbacon i meget høj kvalitet

… Det er sjældent at møde så megen entusiasme kombineret med en kompromisløs holdning til kvalitet. Selv om virksomheden er ny, finder vi, at den bør have et hædersdiplom.

Det Danske Gastronomiske Akademi

Danmarks første Baconadventskalender

I oktober 2016 lancerede ØMANDS Danmarks første adventskalender med bacon og kun bacon. Snakken gik hurtigt og adventskalenderen blev udsolgt efter kun få dage. Vi vil uden tvivl gentage successen i 2017 ligesom vi selvfølgelig vil opjustere kalenderen mod nye højder. Forvent mere!

Adventskalenderen kommer til salg i oktober 2017.

Ekstrabladet – Julekalender kun med bacon

JV – Baconkalender udsolgt

SmagÅrhus – Baconkalender i Salling

Juleliv – Bacon-adventskalender

Stiften Århus – Du har ventet hele livet på en bacon adventskalender

Er du vores lokale baconista?

I 2016 søgte ØMANDS efter en frivillig, som i en periode skulle være mundskænk for vores forskellige typer bacon. Stillingen var tidsbegrænset og blev aflønnet i bacon. Stillingen var meget eftertragtet og skabte da også meget opmærksomhed for det lille røgeri.

DR – Drømmejobbet

Den heldige baconista blev speciallægen Henrik, som har en stor passion for madlavning i både det molekylære univers og det klassisk danske univers.

Euroman – Henrik er lokal baconista

Anden omtale

TV Syd – I godt selskab med bacon fra Sdr. Vilstrup

Frilandsliv – Madøre med hang til gourmet bacon

DR – Fra revisor til baconista

TV2 – Farvel til revisorjobbet

Presse

For yderligere information om ØMANDS eller billeder, kontakt venligst:

Allan Ungstrup

Tlf. +45 25 72 97 77

Mail: [email protected]

Læs mere her

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV