Ømands i dit eget køkken

Bacon Shop

Se vores sprøde og bløde udvalg nedenfor

Læs vores handelsbetingelser her

Adventskalender

OELELSKER & ØMANDS JULEKALENDER

DKK 1795 KR. – Siddepladser borde

Fredag den 24. november 2023 fra kl. 16:00 til 24:00 bliver det vildt.

Denne sensationelle dag vil være fyldt med smagsoplevelser, der får dine sanser til at eksplodere. Vi har sammensat et spændende program, hvor vi serverer 24 unikke øl fra OELELSKERs julekalender samt 24 udsøgte retter fra Ømands, alt sammen på én og samme dag! Det hele foregår på Ømands i Nørregade fredag den 24. november kl. 16.00 – 24.00.

Og hold nu fast, for det bliver ikke kun en smagsfest! 🍻🍴 Vi sørger også for fri fadøl under hele arrangementet, hvis de 24 øl bliver for lidt!

Gør dig klar til en enestående dag, hvor du vil blive forkælet med overdådige smagsoplevelser, en festlig atmosfære og den ægte julestemning. Vores Live Julekalender vil efterlade dig mæt af glæde og fyldt med den sande ånd af julen.

Det der med småt: Arrangementet er en kombineret mad (med fokus på bacon selvfølgelig) og ølsmagning. Der beregnes mellem 1 til  1,5 dl. øl pr. mand pr. ret. Der er også fri fadøl under hele arrangementet. Vær meget gerne sulten, da der beregnes rigeligt med mad pr. person 🙂 Billetter købt refunderes ikke, men vi er gerne behjælpelige med, at afsætte købte billetter til anden side, hvis aktuelt. ØMANDS er et lille sted, så der er kun 24 billetter.

Bogen: Bacon - Øjeblikke af lykke

Bacon - Øjeblikke af lykke

DKK 299

Berlingske kalder bogen for en Bacon-bibel og gav den 5 stjerner. Bacon-bibelen blev herunder udvalgt til en af årets bedste kogebøger.

Dansk økologisk bacon med økologisk pebermix

Dansk Bacon m. pebermix - udsolgt

DKK 490

ØMANDS Dansk Bacon med pebermix har en intens smag af kød i harmoni med salt, røg og en aromatisk krydret smag fra den økologiske pebermix, der indeholder hvid, rosa og cubeb peber.

Dansk økologisk bacon fra ØMANDS

Dansk Bacon - udsolgt

DKK 490

ØMANDS Dansk Bacon har en intens smag af kød i harmoni med salt og røg. Ved anbefalet tilberedning bliver umami smagen langsomt dominerende.

Dansk økologisk bacon med økologisk sort peber

Dansk Bacon m. sort peber - udsolgt

DKK 490

ØMANDS Dansk Bacon med sort peber har en intens smag af kød i harmoni med salt, røg og en varm krydret smag fra økologisk sort peber.

gASTRO-LOUNGE FOR LIVSNYDERE

Velkommen indenfor

Er I et selskab på 5 personer eller flere skal I kontakte os direkte på mail (info@oemands.dk) eller telefon (23610083) for at reservere et bord.

Bliver du forhindret, annuller venligst din reservation. Så hjælper du både os og andre som gerne vil have en baconoplevelse.

Bemærk at du også kan holde fødselsdagsfest, konfirmation, firmafest etc. hos ØMANDS. Vi har selvfølgelig sprøde selskabsmenuer og gourmet brunch. Efter aftale holder vi også åben for selskaber søndag, mandag eller tirsdag.

SMILEY ØMANDS GASTRO LOUNGE
CVR-nr. 41402776

SMILEY ØMANDS BACON
CVR-nr. 35909737

Søndag til tirsdag
Lukket
Onsdag
17:00 - 22:00
Torsdag
17:00 - 22:00
Fredag
17:00 - 22:00
Lørdag

12:00 - 22:00

Ring til os

+45 23 6100 83

Email os

info@oemands.dk

Her finder du os

Nørregade 12A, 6100 Haderslev
Få rutevejledning