DKK 1795 KR. – Siddepladser borde

kr.1.795

Fredag den 24. november 2023 fra kl. 16:00 til 24:00 bliver det vildt.

Denne sensationelle dag vil være fyldt med smagsoplevelser, der får dine sanser til at eksplodere. Vi har sammensat et spændende program, hvor vi serverer 24 unikke øl fra OELELSKERs julekalender samt 24 udsøgte retter fra Ømands, alt sammen på én og samme dag! Det hele foregår på Ømands i Nørregade fredag den 24. november kl. 16.00 – 24.00.

Og hold nu fast, for det bliver ikke kun en smagsfest! 🍻🍴 Vi sørger også for fri fadøl under hele arrangementet, hvis de 24 øl bliver for lidt!

Gør dig klar til en enestående dag, hvor du vil blive forkælet med overdådige smagsoplevelser, en festlig atmosfære og den ægte julestemning. Vores Live Julekalender vil efterlade dig mæt af glæde og fyldt med den sande ånd af julen.

Det der med småt: Arrangementet er en kombineret mad (med fokus på bacon selvfølgelig) og ølsmagning. Der beregnes mellem 1 til  1,5 dl. øl pr. mand pr. ret. Der er også fri fadøl under hele arrangementet. Vær meget gerne sulten, da der beregnes rigeligt med mad pr. person 🙂 Billetter købt refunderes ikke, men vi er gerne behjælpelige med, at afsætte købte billetter til anden side, hvis aktuelt. ØMANDS er et lille sted, så der er kun 24 billetter.

BEMÆRK, at købte billetter ikke skal afhentes, da vi har dit navn ved bestilling 🙂 Så vi har styr på det!

Ikke på lager