Den ultimative bog: Bacon – Øjeblikke af lykke

kr.299

Søren Frank (anmelder fra Berlingske) kalder bogen for en Bacon-bibel og gav den da også 5 stjerner. Bacon-bibelen blev herunder udvalgt til en af årets bedste kogebøger i selskab med Nomas bog om fermentering, Bo Becks kogebog og få andre kogebøger.

Bogen handler om jagten efter det perfekte stykke bacon og den følelse, som oprinder, når det perfekte stykke bacon kysser din mund. Du lærer hvordan det perfekte bacon skal smage, hvordan du selv laver det perfekte bacon, hvis du lyster, og får 65 unikke og lækre baconopskrifter med i hatten. Herudover er der selvfølgelig også et kapitel omkring forskellige baconvarianter – fra bacon med sechuan-peber til bacon med dehydreret appelsin – og et helt kapitel dedikeret til passionerede mikroproducenter af velfærdsgrise. Selvfølgelig med fokus på bacon! Slutteligt bliver vi lidt beruset, da en parring af forskellige typer bacon med udvalgte whiskyer og øl selvfølgelig er på sin plads.

Bacon – Øjeblikke af lykke vejer intet mindre end 1,7 kg og har en størrelse på 2 stk. A4 ark, når den er foldet ud. Bogen er trykt i en eksklusiv papirtype og er selvfølgelig en hardback.

Velbekomme!

Tilbage til alle produkter

På lager