Kontakt

Vi er klar!

E-mails vil blive læst med stor begejstring, men vi kan ikke garantere at vi svarer inden for 5 minutter. Vi kan dog garantere, at vi skriver tilbage hurtigst muligt. Ringer du, vil vi hoppe og danse for at tage telefonen, men er vi allerede i gang med at hoppe og danse for andre, er det ikke sikkert, at vi når at besvare dit opkald. Sender du et brev med PostNord læser vi det og kontakter dig efterfølgende.

Ring til os

23 6100 83

Baconista

danmarks første bacon gastro lounge

I oktober 2020 åbnede Ømands Gastro Lounge, hvor bacon ikke bare er bacon. Her er der 100% fokus på rigtig bacon, som produceres hos eget prisvindende bacon røgeri.

PS: Vi har ingen vegetarburger.

Gavekort

Vi har de mest flotte og fantastiske gavekort til vores Gastro Lounge, som du altid kan købe til manden, konen, kæresten, elskeren, veninden, naboen sov. Kom forbi vores Gastro Lounge og vi udsteder gavekortet til dig.

job

Engang imellem søger vi nye passionerede medarbejdere til køkken, tjener eller opvask i vores Gastro Lounge. Vi sætter stor pris på, at du er smilende, selvstændig og har lyst til at lære. Erfaring fra restaurationsbranchen er ikke et krav. Send gerne en uopfordret ansøgning til [email protected]

gASTRO-LOUNGE FOR LIVSNYDERE

Velkommen indenfor

Er I et selskab på 5 personer eller flere skal I kontakte os direkte på mail eller telefon for at reservere et bord.

Bliver du forhindret, annuller venligst din reservation. Så hjælper du både os og andre som gerne vil have en baconoplevelse.

Torsdag
17:00 - 22:00
Fredag og lørdag

11:00 - 22:00

Søndag til onsdag

Lukket

Ring til os

+45 23 6100 83

Her finder du os

Nørregade 12A, 6100 Haderslev
Få rutevejledning