Øjeblikke af lykke

Bacon Biblen

“Baconbibelen du har ventet på … Går du lidt op i bacon, så går du ikke forgæves her. En del af den baggrundsviden, som man finder, er også flankeret af informative illustrationer, som meget enkelt assisterer teksten … I sandhed en bog, der bør stå på enhver Gastromands hylde”

Anmeldelse, Gastromand

Køb bogen

Bacon – Øjeblikke af lykke

BOGEN “BACON – ØJEBLIKKE AF LYKKE” handler kort og godt om jagten efter det perfekte stykke bacon og den følelse, som oprinder, når det perfekte stykke bacon kysser din mund. Du lærer hvordan det perfekte bacon skal smage, hvordan du selv laver det perfekte bacon, hvis du lyster, og får 65 unikke og lækre baconopskrifter med i hatten. Herudover er der selvfølgelig også et kapitel omkring forskellige baconvarianter – fra bacon med sechuan-peber til bacon med dehydreret appelsin – og et helt kapitel dedikeret til passionerede mikroproducenter af velfærdsgrise. Selvfølgelig med fokus på bacon! Slutteligt bliver vi lidt beruset, da en parring af forskellige typer bacon med udvalgte whisky og øl selvfølgelig er på sin plads.

Velbekomme!

Anmeldt i Berlingske af Søren Frank

5 Stjerner!

Det ligner det ultimative værk om bacon

Mandekogebogen

Rasmus Krarup Jensen

“Den ultimative bog om bacon – En baconistas bekendelser – Bogen er ganske interessant og vidtrækkende, da den ikke læner sig op af klassiske kogebøger med primært fokus på opskrifter – her er der virkelig dedikeret indhold til bacon-entusiaster!”

Bogidéer til feinschmeckeren

Homestretch

“Sjældent har en bogtitel vel været mere rammende. Er man til bacon (og hvem er ikke det?) så er denne bog simpelt hen et must.”
.

Kjerteminde Avis

Svend Novrup

“Man kan ikke undgå at blive fascineret af den kilotunge, smukt indbundne, bog af Ungstrup, der er landets førende ’baconista’, og som kommer rundt om alle aspekter af bacon”
.
.

Lektørudtalelse

DBC

“Jeg er meget glad for gastronomi og er bestemt ikke blevet skuffet over denne bog; jeg er nærmere blevet inspireret og en del klogere… Bogens teoretiske del er velskrevet og letforståelig… Opskriftdelen er ligeledes inspirerende og præsenterer nogle meget spændende retter…”
En uldgris også kaldet Mangalitza
Bacon i røgovn

gASTRO-LOUNGE FOR LIVSNYDERE

Velkommen indenfor

Er I et selskab på 5 personer eller flere skal I kontakte os direkte på mail (info@oemands.dk) eller telefon (23610083) for at reservere et bord.

Bliver du forhindret, annuller venligst din reservation. Så hjælper du både os og andre som gerne vil have en baconoplevelse.

Bemærk at du også kan holde fødselsdagsfest, konfirmation, firmafest etc. hos ØMANDS. Vi har selvfølgelig sprøde selskabsmenuer og gourmet brunch. Efter aftale holder vi også åben for selskaber søndag, mandag eller tirsdag.

SMILEY ØMANDS GASTRO LOUNGE
CVR-nr. 41402776

SMILEY ØMANDS BACON
CVR-nr. 35909737

July - specielle åbningstider

Se forside

Søndag til tirsdag

Lukket
Onsdag
17:00 - 22:00
Torsdag
17:00 - 22:00
Fredag
17:00 - 22:00
Lørdag

17:00 - 22:00

Ring til os

+45 23 6100 83

Email os

info@oemands.dk

Her finder du os

Nørregade 12A, 6100 Haderslev
Få rutevejledning