BOGEN “BACON – ØJEBLIKKE AF LYKKE” handler kort og godt om jagten efter det perfekte stykke bacon og den følelse, som oprinder, når det perfekte stykke bacon kysser din mund. Du lærer hvordan det perfekte bacon skal smage, hvordan du selv laver det perfekte bacon, hvis du lyster, og får 65 unikke og lækre baconopskrifter med i hatten. Herudover er der selvfølgelig også et kapitel omkring forskellige baconvarianter – fra bacon med sechuan-peber til bacon med dehydreret appelsin – og et helt kapitel dedikeret til passionerede mikroproducenter af velfærdsgrise. Selvfølgelig med fokus på bacon! Slutteligt bliver vi lidt beruset, da en parring af forskellige typer bacon med udvalgte whisky og øl selvfølgelig er på sin plads.

Velbekomme!

ANMELDELSER

ANMELDT i Berlingske af Søren Frank: 5 stjerner – Ligner det ultimative værk om bacon. SE MERE HER

LEKTØRUDTALELSE, DBC: “Jeg er meget glad for gastronomi og er bestemt ikke blevet skuffet over denne bog; jeg er nærmere blevet inspireret og en del klogere… Bogens teoretiske del er velskrevet og letforståelig… Opskriftdelen er ligeledes inspirerende og præsenterer nogle meget spændende retter…”

ANMELDT hos Gastromand: 5 gastromænd – “Baconbibelen du har ventet på … Går du lidt op i bacon, så går du ikke forgæves her. En del af den baggrundsviden, som man finder, er også flankeret af informative illustrationer, som meget enkelt assisterer teksten … I sandhed en bog, der bør stå på enhver Gastromands hylde … SE MERE HER

ANMELDT i Mandekogebogen af Rasmus Krarup Jensen: “Den ultimative bog om bacon – En baconistas bekendelser – Bogen er ganske interessant og vidtrækkende, da den ikke læner sig op af klassiske kogebøger med primært fokus på opskrifter – her er der virkelig dedikeret indhold til bacon-entusiaster!” SE MERE HER

BOGIDEER til Feinschmeckeren – Homestretch: “Sjældent har en bogtitel vel været mere rammende. Er man til bacon (og hvem er ikke det?) så er denne bog simpelt hen et must.” SE MERE HER

ANMELDT i Kjerteminde Avis af Svend Novrup: “Man kan ikke undgå at blive fascineret af den kilotunge, smukt indbundne, bog af Ungstrup, der er landets førende ’baconista’, og som kommer rundt om alle aspekter af bacon” SE MERE HER

KØB BOGEN HER