Mød vores grill baconista, Lars

Hos ØMANDS elsker vi at udvide vores horisont og få inspiration til nye spændende måder at bruge bacon på. Derfor søgte vi en grill baconista. En grill baconista, der sommeren over, havde mod på at eksperimentere med vores gourmet bacon på grillen og finde på nye spændende bacon opskrifter.

”Grillning” som passion

42-årige Lars købte sin første Weber grill for 13 år siden da kontrakten på huset i Stenderup blev underskrevet. Her grilles der så tit som muligt – hele året rundt. Dog må grillen vige til side for traditionerne om kogt hamburgerryg til nytårsaften. Efter flere års grillning blev Lars træt af, at det altid endte ud med at være mere eller mindre de samme pølser, der skulle syde på ristene. Det resulterede i at Lars kom til tasterne på Google, hvor nye inspirerende opskrifter blev fundet frem fra internettet og anvendt på grillen i Stenderup. Samtidig blev Lars medlem af forskellige grupper på Facebook, hvor grill var omdrejningspunktet for debatterne. Det var også her, at Lars stiftede sit første bekendtskab med medlemmer af grillholdet Westwoodfield BBQ, som Lars nu har været medlem af siden begyndelsen af 2016. Med Westwoodfield BBQ rejser Lars rundt i Europa og dyster i kategorier inden for de amerikanske kød-klassikere som pulled pork, spareribs og brisket. Og sidste år hev Lars og resten af holdet en flot andenplads hjem til DM i spareribs kategorien.

En ægte grill baconista

Man kan roligt vove at påstå, at Lars ved hvad det ’at grille’ går ud på. Og med en dyb kærlighed til bacon som ”det tredje krydderi” var det måske ikke så overraskende at Lars’ fætter gjorde Lars opmærksom på muligheden for at blive grill baconista for ØMANDS. Og Lars var bestemt ikke tøvende, da han er træt af at grille med bacon i dårlig kvalitet, hvilket det desværre typisk bliver til i en travl hverdag. Nu ser vi frem til at høre mere om Lars’ favoritopskrift – flækket svinemørbrad med soltørrede tomater pakket ind i flute og ja: bacon – og hvordan den og andre nytænkende retter tager sig ud med bacon fra ØMANDS.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”954″ image_size=”original”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”955″ image_size=”original”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=”12″]

Vi glæder os til en sommer med duften af bacon på grill og masser af eksperimenter. Og så ønsker vi Lars og hans grillhold held og lykke til både DM og en konkurrence i Tyskland, hvor en invitation til VM i USA er på spil.

Lars’ tip:

Når du griller bacon, så pas på den ikke får for høj varme, så den bliver over-grillet og smuldrer. Et godt grillet stykke bacon er nemlig sprød på yderkanten og blød indeni.

[/col]

[/row]
[row style=”collapse” col_bg=”rgb(238, 238, 238)”]

[col span__sm=”12″]

[divider height=”0px”]

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV

[row_inner style=”small”]

[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”8″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]