Mette Hoeing og Allan Ømand Ungstrup er blevet tildelt et hædersdiplom af Det Danske Gastronomiske Akademi. Overrækkelsen af hædersdiplomet fandt sted den 8 april 2017 på restaurant Lieffroy ved Nyborg. Herefter var der gallamiddag for diplommodtagere, medlemmerne af det gastronomiske akademi samt inviterede gæster.

Begrundelsen for at Mette Hoeing og Allan Ømand Ungstrup blev tildelt et hædersdiplom er blandt andet:

… På forbløffende kort tid er det lykkedes Allan Ømand Ungstrup og Mette Hoeing at fremstille en serie af gourmet bacon i meget høj kvalitet … Det er sjældent at møde så megen entusiasme kombineret med en kompromisløs holdning til kvalitet. Selv om virksomheden er ny, finder vi, at den bør have et hædersdiplom.

Vi er beæret over at modtage et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi, men er bestemt også ydmyg over at være i selskab med andre hædersdiplommodtager som:

Uffe Nielsen, Formand for bestyrelsen for Kokkelandsholdet

Per Sørup, Hårmølle Mejeri

Povl Lønberg, Luna Markeds Rådgivning

Lennart Lajboschitz, Folkehuset Absalon

De fire koryfæer Erwin Lauterbach, Jan Hurtigkarl, Søren Gericke og Hans Beck Thomsen

[row style=”collapse” col_bg=”rgb(238, 238, 238)”]

[col span__sm=”12″]

[divider height=”0px”]

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV

[row_inner style=”small”]

[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”8″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]