BACON AF VILDSVIN

VILDSKAB OG FRI NATUR

Det store muskuløse vildsvin, der kendes på sin grove pels og de store hjørnetænder, er en fremragende sporegris. En konge i det fri der foretrækker at være aktiv og søge føde om natten.

Vilstrups vildsvinekød får vi fra fritlevende vildsvin i central- og østeuropæiske skovområder, samt fra Sverige og Finland. Her jages svinene på traditionel vis. Vildere bliver det altså ikke.

Vildsvinet spiser en varieret kost, der består af den mad, svinet kan finde i skoven. Det kan både være græs, urter, buske, rødder og æg. Men også insekter, bær og frugter ryger ned. Den varierede kost giver vildsvinekød en masse smag og dets vilde karakter. Men netop fordi at ikke to vildsvin spiser præcis det samme, kan smagen også variere en smule. Det gør kun kødet ekstra spændende, synes vi.

Vildsvinebacon er uden tvivl én af vores egne favoritter. Blandingen af vildtkød, salt, røg og den nænsomme modning giver denne bacon en usædvanlig og helt igennem fantastisk smagsoplevelse. Du kan sagtens stege vores vildsvinebacon sprødt, men en blidere stegning er bestemt også værd at vente på.

Vilstrup vildsvinebacon har vundet prisen “Sol over Gudhjems Produktpris 2016”. LÆS MERE HER

Gå til shoppen og køb

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV