[row]

[col span__sm=”12″]

ØMANDS (tidligere Vilstrup Bacon) vandt i juni 2016 Sol over Gudhjems produktpris med bacon af vildsvin. Dommerpanelet bestod af Mikkel Maarbjerg, Thomas Rode, Francis Cardenau og Mads Battefeld, dygtige kokke med masser af michellin stjerner på CV´et samt Martin Dalsgaard marketingchef hos SuperBrugsen. Dommernes kommentarer til bacon af vildsvin var:

Et virkelig flot produkt, som får stor ros hele vejen rundt. Baconen smager utrolig godt, har en god salt balance, og smager ikke fedtet som meget andet gourmet bacon. Derudover er det et rigtig flot koncept med helstøbt emballage mm. som ’udfylder’ et hul i baconmarkedet. Panelet er dybt imponeret.

ØMANDS indstillede også bacon af den toscanske gris, som blandt andet høstede følgende kommentarer fra dommerne:

Endnu et utrolig godt produkt, som høster stor ros, og som har et stort potentiale. Panelet mener, I har et produkt som skal ud over Danmarks grænser – prøv evt. med det franske marked.

[/col]

[/row]
[row style=”collapse” col_bg=”rgb(238, 238, 238)”]

[col span__sm=”12″]

[divider height=”0px”]

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV

[row_inner style=”small”]

[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”8″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]