Produktion

[ux_slider bullets=”false”] [ux_banner height=”600px” bg=”727″] [/ux_banner] [/ux_slider] [row] [col span__sm=”12″]

PRODUKTION AF RIGTIG BACON

Produktionen er en langsommelig, men kærlig affære, for rigtig bacon kræver tid og omsorg. Først TØRSALTER vi vores kød for dernæst at KOLDRØGE over ægte bøgesmuld for til sidst at lufttørre og modne behørigt. Bacon fra ØMANDS modnes melem 30 til 150 dage, alt afhængig af hvilken type bacon der produceres.

Vi anvender et minimum af maskiner og har derfor kun en manuel pålægsmaskine og en vacuumpakker. Ellers foretages alt med håndkraft, som selvfølgelig tager tid, men så er vi også sikre på, at hvert eneste stykke bacon vi sender ud af røgeriet er kvalitetstestet. Selvfølgelig smager vi også i ny og næ på produkterne, da vi på den ene side skal sikre smagen, men selvfølgelig heller ikke kan lade værd.

Allan Ømand Ungstrup 
Baconista

[/col] [/row] [divider height=”0px” margin=”1.6em”] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”698″ image_size=”original”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″] [divider height=”0px” margin=”2.0em”]

SALT & RØG

Det nærmer sig magi, når noget så simpelt som salt og røg forvandler grisebryst til det ultimative gourmet bacon.

[divider height=”0px” margin=”2.7em”] [/col] [/row] [divider height=”0px” margin=”1.6em”] [row style=”collapse” col_bg=”rgb(238, 238, 238)”] [col span__sm=”12″] [divider height=”0px”]

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV

[row_inner style=”small”] [col_inner span=”2″ span__sm=”12″] [/col_inner] [col_inner span=”8″ span__sm=”12″]
[/col_inner] [col_inner span=”2″ span__sm=”12″] [/col_inner] [/row_inner] [/col] [/row]