PRODUKTER

RÅVAREN SKAL BARE VÆRE I ORDEN

Længe inden vi overhovedet lægger første hånd på kødet og starter den langvarige proces, det er at producere bacon, er der allerede gjort et imponerende stykke arbejde ude hos vores griseopdrættere rundt omkring i Europa. Alle sværger de til deres egne opdrætsmetoder med forskellige typer kost og griseracer, hvilket giver os meget varierende typer kød at arbejde med. Men fælles for dem alle er passionen for GRISENS VELFÆRD og PRODUKTIONEN af sublim kvalitetskød.

BACON AF DEN TOSCANSKE GRIS

Mød vores toscanske gris. Fritgående i de italienske bjerge og leverandør af noget af det lækreste bacon vi kender.

LÆS MERE

BACON AF LIVAR GRISEN

Livar grisen er en vaskeægte gourmet darling. Fritlevende blandt munke og bønder i Limburg provinsen og kendt for sin imponerende smag og fedtmarmorering.

LÆS MERE

BACON AF VILDSVIN

Når kun det vildeste er vildt nok. Vores vildsvin lever frit i skovområder i det centrale og østlige Europa samt Sverige og Finland. Sublim vildtkød på naturens præmisser.

LÆS MERE

BACON AF DANSK ØKO GRIS

Den danske økologiske gris er på fremmarch. Og hurra for det! Hos ØMANDS hylder vi de økologiske opdrætsprincipper og laver selvfølgelig også gourmet bacon af økogrisen.

LÆS MERE

BACON AF OLDEN GRISEN

Olden grisen kommer fra gården Store Lyngdal, som siden 80’erne har haft frilandsgrise i Danmark. Olden grisen lever i små græsfolde med træer for skygge, vandhuller til at søle sig i og halmhytter til overnatning. 

LÆS MERE

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV