danmarks første bacon gastro lounge

Ømands

Vi sætter en stor ære i at fremstille alt fra bunden. Vi tørsalter, koldrøger og modner vores bacon i eget røgeri. Vi hakker kød fra fritgående kvier, pisker mayonnaiser fra bunden, sylter agurker, bager helt unikke burgerboller, laver hjemmelavet gelato-is og så meget mere.

Til den kvalitetsbevidste livsnyder tilbyder vi Caviar i skøn forening med bacon, friske trøfler og naturligvis champagne fra Bollinger.

lækkerier

Hvorfor vi er unikke

Baconsmagning

Et udvalg af 5 forskellige bacon varianter fra eget røgeri. Et festfyrværkeri af umami.

Ømands Svineri

Ømands Svineri

Vores ultimative burger.
Hakkebøf, rigeligt med peberbacon, pebermayo, salat, syltede agurk, syltede rødløg, rå rødløg og hjemmelavet burgerbolle.

Bacon Gelato

En kold, sød, salt og umami oplevelse.
Den er vi meget stolte af.

Bacon Gelato

danmarks første bacon gastro lounge

I oktober 2020 åbnede Ømands Gastro Lounge, hvor bacon ikke bare er bacon. Her er der 100% fokus på rigtig bacon, som produceres hos eget prisvindende bacon røgeri.

PS: Vi har ingen vegetarburger.

Gavekort

Vi har de mest flotte og fantastiske gavekort til vores Gastro Lounge, som du altid kan købe til manden, konen, kæresten, elskeren, veninden, naboen osv. Kom forbi vores Gastro Lounge og vi udsteder gavekortet til dig.

job

Engang imellem søger vi nye passionerede medarbejdere til køkken, tjener eller opvask i vores Gastro Lounge. Vi sætter stor pris på, at du er smilende, selvstændig og har lyst til at lære. Erfaring fra restaurationsbranchen er ikke et krav. Send gerne en uopfordret ansøgning til info@oemands.dk

gASTRO-LOUNGE FOR LIVSNYDERE

Velkommen indenfor

Er I et selskab på 5 personer eller flere skal I kontakte os direkte på mail (info@oemands.dk) eller telefon (23610083) for at reservere et bord.

Bliver du forhindret, annuller venligst din reservation. Så hjælper du både os og andre som gerne vil have en baconoplevelse.

Bemærk at du også kan holde fødselsdagsfest, konfirmation, firmafest etc. hos ØMANDS. Vi har selvfølgelig sprøde selskabsmenuer og gourmet brunch. Efter aftale holder vi også åben for selskaber søndag, mandag eller tirsdag.

SMILEY ØMANDS GASTRO LOUNGE
CVR-nr. 41402776

SMILEY ØMANDS BACON
CVR-nr. 35909737

July - specielle åbningstider

Se forside

Søndag til tirsdag

Lukket
Onsdag
17:00 - 22:00
Torsdag
17:00 - 22:00
Fredag
17:00 - 22:00
Lørdag

17:00 - 22:00

Ring til os

+45 23 6100 83

Email os

info@oemands.dk

Her finder du os

Nørregade 12A, 6100 Haderslev
Få rutevejledning