BACON AF DANSK ØKO GRIS

ØKOLOGISK, DANSK OG SMAGFULDT

Økogrisen opdrættes efter strenge regler, der er fastlagt bl.a. i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse. Grisen er et socialt dyr og skal have mulighed for at udleve sin naturlige adfærd. Kosten skal bestå af mindst 95% økologisk foder, der ligeledes skal være GMO-fri. Det er ikke tilladt at fiksere økologiske søer, og halekupering og slibning af grisens tænder er strengt forbudt. Brugen af antibiotika og anden medicinering er nøje reguleret og må kun ske i samråd med en dyrlæge, hvilket ikke altid sker i konventionel dansk svineproduktion. Reglerne medfører et mindre forbrug af antibiotika, hvilket også nedsætter risikoen for udvikling af resistente bakterier.

Smagen af dansk økologisk bacon fra ØMANDS har en mild harmonisk balance mellem kød, salt og røg samt en mild nøddeagtig undertone.

Gå til shoppen og køb

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV