BACON AF DANSK ØKO GRIS

ØKOLOGISK, DANSK OG SMAGFULDT

Økogrisen opdrættes efter strenge regler, der er fastlagt bl.a. i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse. Grisen er et socialt dyr og skal have mulighed for at udleve sin naturlige adfærd. Kosten skal bestå af mindst 95% økologisk foder, der ligeledes skal være GMO-fri. Det er ikke tilladt at fiksere økologiske søer, og halekupering og slibning af grisens tænder er strengt forbudt. Brugen af antibiotika og anden medicinering er nøje reguleret og må kun ske i samråd med en dyrlæge, hvilket ikke altid sker i konventionel dansk svineproduktion. Reglerne medfører et mindre forbrug af antibiotika, hvilket også nedsætter risikoen for udvikling af resistente bakterier.

Vi har valgt at supermodne vores bacon af den danske økologiske gris, da den herved udvikler fantastiske smagsnuancer. Supermodnet betyder hos Vilstrup Bacon en modningstid på minimum 60 dage.

Smagen af supermodnet dansk økologisk bacon har en mild harmonisk balance mellem kød, salt og røg samt en mild nøddeagtig undertone.

Gå til shoppen og køb

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV