Der er mange bacon-elskere at finde i hele Danmark. Og vi synes, at alle baconelskere skal have endnu bedre mulighed for at få fingrene i dansk bacon af den høje kvalitet I søger. Derfor er vi super stolte over at kunne præsentere, at vi nu åbner en ny webshop med gourmet bacon online!

På vores online bacon shop er det muligt at få fat i alle vores baconvarianter, som for eksempel vores prisbelønnede vildsvinebacon.

Fra revisor til baconista

For 2 år siden rejste Allan Ungstrup sig fra sit skrivebord og sagde farvel til revisorjobbet for at følge sin passion som baconista. Allan og hans partner Mette Hoeing var ved at være godt trætte af, at ordentlig kvalitets bacon var en mangelvare på det danske marked. Derfor tog de sagen i egne hænder og gik ind i jagten på den perfekte bacon. En bacon, hvor der er kræset for produktionen for at opnå en smag, der harmonerer med elementer af salt, røg og kød.

Det blev starten på et nicherøgeri med huse i et gammelt slagteri i Sønderjylland. Her er det passionen for rigtig bacon, der dikterer og det eneste maskineri, der er at finde, er en opvaskemaskine, vacuumpakker og en pålægsmaskine. Ellers foretages alt med håndkraft, som selvfølgelig tager tid, men sikrer at hvert eneste stykke bacon der sendes ud af røgeriet er kvalitetstestet.

En landsdækkende bacon-vision; bacon online

Som ægte baconistaer har Allan og Mette hele tiden haft en vision om, at deres bacon skal være tilgængelig i hele Danmark. Og med den nye online baconshop får bacon-elskeren i Skagen, såvel som på Gedser, mulighed for at købe lækkert ind til sine yndlings opskrifter med bacon.

Få fingrene i din bacon online, her.

[row style=”collapse” col_bg=”rgb(238, 238, 238)”]

[col span__sm=”12″]

[divider height=”0px”]

TIMELD DIG VORES NYHEDSBREV

[row_inner style=”small”]

[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”8″ span__sm=”12″]

[/col_inner]
[col_inner span=”2″ span__sm=”12″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]